Mozgás Centrum Szeged

aboutus
Szeged belvárosában, a József Attila sugárúton, csendes, nyugodt környezetben található az igényesen berendezett, korszerű eszközökkel felszerelt Mozgás Centrum.
Az idelátogató hölgyek válogathatnak a színvonalas egészségmegőrző és fitness típusú órákból, melyeket a legmagasabb szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező gyógytornászok és edzők irányítanak.

A mozgás Centrum szakmai vezetője és tulajdonosa Kalmár Nagy Laura Klára:

"Célom, hogy az általam vezetett Mozgás Centrumban az egészségüket, fittségüket megőrizni vágyók professzionális gyógytornászok, edzők, oktatók irányításával, a legújabb eszközök használatával hatékony edzésformákat végezhessenek. A gyógyulni vágyók páratlan, személyre szabott mozgás- és fizioterápiás lehetőségeket vehetnek igénybe, melyek a teljesebb, szabadabb életlehetőséget biztosítják számukra."

Olvasta már?

2016.07.17 | Kalmár Nagy Laura

Visszér tágulat és a mozgás

A nők több mint 40%-át és a férfiak jelentős hányadát is érintő visszértágulat megelőzésében és a már kialakult visszértágulat romlásának a megakadályozásában, az erek egészségének a megőrzésében jelentős szerepet játszik a mozgás. Bővebben
2016.07.16 | Kalmár Nagy Laura

Szegedi gyógytornásszal Kulka János stroke-ja után

Szeged, Budapest - Még szegedi gyógytornásza, Kalmár Nagy Klára Laura sem akarta elhinni, olyan gyorsan halad a módszerével Kulka János felépülése. Nem egészen három hónappal a stroke-ja és féloldali lebénulása után a színművész már teniszütővel gyakorol, de képes egy gombostűt is felemelni. Bővebben

Terápiáink